Ga naar de inhoud

Plus500

Als je wil speculeren op de olieprijs Brent of aan de hand van een olieprijs cfd, moet je gebruik maken van een cfd broker. Een van de bekendste cfd brokers op dit moment is Plus500. In dit artikel vertellen we je meer over Plus500. Je krijgt antwoord op de volgende vragen:

Inleiding

Plus500 is een bekende partij op het gebied van cfd trading. Ze biedt een uitgebreid aanbod aan cfd’s aan met tal van onderliggende instrumenten. Zo kun je via Plus500 ook in olie handelen. Je kan de grondstof olie aan- of verkopen, maar ook aandelen in oliebedrijven of heel specifiek in Brent olie of WTI olie handelen.

De Plus500 demo is een veilige manier om kennis te maken met de broker. In de demo-omgeving kun je met virtueel geld oefenen en ervaren hoe het is om op cfd’s te speculeren. De Plus500 demo vind je terug in de uitgebreide Plus500 app. Deze app is gratis te downloaden op vrijwel elk device.

Wat is Plus500?

Plus500 is een broker voor cfd’s (contract for difference). Het bedrijf is gevestigd in Israël en cliënten in alle werelddelen gebruiken het. Vooral Europese en Aziatische beleggers hebben hun weg naar Plus500 gevonden.

Omdat Plus500 een broker is, wordt ze streng gereguleerd. Plus500CY Ltd wordt geautoriseerd & gereguleerd door CySEC (#250/14) en staat onder toezicht van de FCA.

Hoe werkt Plus500?

Hoe werkt Plus500? Plus500 is een broker en werkt met een uitgebreide app. Met de Plus500 app kun je handelen op elk moment van de dag in cfd’s. Dat doe je volledig digitaal. Je kunt zowel met echt geld handelen als met virtueel geld. Daarover lees je meer bij de Plus500 demo.

Verder werkt Plus500 als volgt: Je boekt geld in, selecteert de cfd die je wil hebben, gaat eventueel een hefboom en/ of stoploss aan en zet je positie uit. De hoogte van de hefboom verschilt per activa en is maximaal 1:30. Je kan op elk moment je positie sluiten.

Plus500 app

Wat is de Plus500 app?

De Plus500 app is de applicatie die Plus500 heeft gemaakt en verspreid om haar cliënten te laten handelen. De app is te downloaden voor op je telefoon, maar ook op je pc of laptop prima te gebruiken. De Plus500 webtrader maakt het mogelijk om vanuit elke plek te handelen. Je kan de Plus500 app activeren waar en wanneer je maar wil om in je favoriete cfd’s te handelen. De Plus500 app biedt bovendien een mooie demo-omgeving, waarbinnen je het bedrijf en de handel in contract for difference goed leert kennen.

Hoe gebruik ik de Plus500 demo?

Plus500 vindt het belangrijk dat haar cliënten de handel in cfd’s snappen, zeker omdat er risico’s zijn. Daarom is er de Plus500 demo, een onderdeel van de app waarbinnen je met virtueel geld kunt handelen. In de Plus500 demo kun je dus oefenen met posities en aan den lijve ondervinden hoe het in zijn werk gaat met hefbomen, stoploss, winst en verlies. De Plus500 demo is net als de app gratis te downloaden. Je geeft bij het downloaden aan dat je gebruik wenst te maken van virtueel geld en kunt dan de demo gebruiken om kennis te maken met Plus500.

Plus500 demo openen

Samenvatting

Plus500 is een van de meest bekende brokers op het gebied van cfd trading. Het bedrijf is gevestigd in Israël, maar bedient mensen over de hele wereld die willen speculeren in cfd’s. Dat speculeren doe je via de Plus500 app. In deze app vind je tevens de Plus500 demo, een omgeving waarin je met virtueel geld kan oefenen. Op die manier leer je zowel Plus500 als de handel in cfd’s goed kennen. Wil je meer weten over Plus500? Lees dan hier wat de broker je te bieden heeft.

82% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.